28 Eylül 2009 Pazartesi

Tribün kültürsüzlüğü - Antalyaspor tribünleri



Onlar öyle taraftar ki '' Anti-İstanbul'' diye slogan atıp tribünlerine ''Çarşı Antalya'' pankartı asabilme kültürüne sahipler.



Geçen seneden hatırlayalım bu büyük tribüncüleri..Yaptıkları taşlama olaylarını hatırlarsınız sırf reklam yapmak için,tvye çıkmak,gazetelerde haber olmak adına ufacık bir çocuğun gözünü çıkarmışlardı..
En büyük zevkleride Antalya'da tek gezen dolaşan 3 İstanbul taraftarını hırpalayıp sağa sola yazıp bunlarla övünmek. Hem bunları yapıp hemde çarşı pankartı asarak şehirlerine sahip çıkıyor bu arkadaşlar.

Son Fenerbahçe maçında da büyük bir mevzu! yapmışlar GFB'nin pankartlarını çalarak boş staddaki. Ve bundan utanmak yerine maçta o pankartı açıp ''pankart gitti,namus gitti'' gibi tempo tutuyorlar. Çok ilginç bir tribün kültürleri var.
Şimdiye kadar doğru dürüst bir deplasman yaptıklarınıda görmek güç. Özür dilerim 60liralık kombineleri alamayacak kadar aciz bir tribünden bahsettiğimizi unutmuşum..

Kendi başkanları da itiraf etti zaten maç sonu ''Stadın zaten yarısı Fenerbahçeli''
Bu nedenlerle Antalyaspor taraftarcıkları hiç bir zaman bir Eskişehir,bi Bursa,bi Sakarya,Kocaeli,Karşıyaka olamayacak.
O çaldıkları pankartın karşılığınıda alırlar diyeceğim ama Kadıköy'e gelmediklerini biliyoruz(hoş nereye geliyorlar ki sanki ?)

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş.Ben karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.Antalya trbünlerinde şekil yapanlar yemek yediği kaba pisleyen nankör insanlardır.Hemen hemen hiçbirinde kardeşlik kültürü yoktur.Çok güzel anlatmışsınız aslında bana konuşmak düşmez.Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil