31 Mayıs 2011 Salı

Göztepeli Futbolcu Serhat İçin Acil Kan




Genç kalecimiz Serhat Çağlar'a acilen herhangi bir gruptan(0rh+ olduğu için takas yapılabiliyormuş) kan verilmesi gerekiyor. Her gün 24 ünite kan gerekiyormuş. Ege Üniversitesinde yatıyor. İmkanı olan Allah rızası için gidip versin genç arkadaşımız için yayalım bunu arkadaşlar..

İrtibat telefon kardeşi Nihat : 0537 630 96 61

Klüb masörümüz Oktay Altun ile 0533 379 57 19 numaralı telefondan irtibat kurabilirler.


Devre arasında İnegölspor’a kiralık olarak giden genç oyuncumuz Serhat Çağlar, Ege üniversitesi hastanesinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi görüyor


Başkan vekilimiz Serdar Samur ; ‘’ Bir süredir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam futbol takımımızın genç oyuncusu Serhat Çağlar’ın geçirdiği rahatsızlığı üzüntü ile takip ediyoruz. Genç file bekçimizin en kısa sürede iyileşerek, tekrar yeşil sahalara dönmesini tüm kalbimizle temenni ediyor ve acil şifalar diliyoruz.’’ dedi.

Ege Üniversitesi hastanesinde tedavi görmekte olan futbolcumuz Serhat ÇAĞLAR’ın acilen kan ihtiyacı vardır. Kan grubu önemli değildir.
Kan vermek isteyen taraftarlarımız, kulüp masörümüz Oktay ALTUN ile 0 - 533 - 3795719 numaralı telefondan irtibat kurabilirler.

http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=1097

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder